Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Storingsmonteur Werkwijzer 22-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Storingsmonteur

Wil je graag aan de slag als Storingsmonteur in Nijmegen? Bekijk dan snel deze vacature.

Werkwijzer is op zoek naar een Storingsmonteur. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Storingsmonteur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Storingsmonteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Storingsmonteur

Klinkt deze vacature als Storingsmonteur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werkwijzer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres lgiesbers@werkwijzer.nl en telefoonnummer 024-3226600. De website van Unknown is https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Storingsmonteur/202114299. Je kan je voor deze vacature als Storingsmonteur tot Lars Giesbers Lars Giesbers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Storingsmonteur Werkwijzer 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures