Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) VSB Groep 19-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster)

Wil je graag aan de slag als Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

VSB Groep is op zoek naar een Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster). Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster)

Klinkt deze vacature als Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 18-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VSB Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Spontane Sales Binnendienst / Marketing Medewerker(ster) VSB Groep 19-05-2024

Bekijk nog meer vacatures