Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! WerkTalent 28-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf!

Wil je graag aan de slag als Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! in Nijmegen? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf!. Het betreft een voor minimaal 22 uur met een minimaal salaris van 13 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

22 – 40 uur

Salaris

13 – 14 euro

Solliciteren op de functie van Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf!

Klinkt deze vacature als Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jessevanderzandt@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31889988760. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! tot Jesse van der Zandt Jesse van der Zandt.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Productiemedewerker in Druten: Gevarieerd Werk bij Familiebedrijf! WerkTalent 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures