Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC Wageningen University & Research 27-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC

Wil je graag aan de slag als Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC in Wageningen? Bekijk dan snel deze vacature.

Wageningen University & Research is op zoek naar een Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2618 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Fruitteelt

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2618 – 3636 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC

Klinkt deze vacature als Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Wageningen University & Research. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres lucas.schmitz@wur.nl en telefoonnummer 317482158. De website van Unknown is http://www.wageningenur.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC tot Lucas Schmitz.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Medewerker gewasverzorging klimaatcellen & NPEC Wageningen University & Research 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures