Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Kok ROVC Technische Opleidingen 23-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kok

Wil je graag aan de slag als Kok in EDE GLD? Bekijk dan snel deze vacature.

ROVC Technische Opleidingen is op zoek naar een Kok. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2151 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kok te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kok

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding, Techniek

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2151 – 2931 euro

Solliciteren op de functie van Kok

Klinkt deze vacature als Kok voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ROVC Technische Opleidingen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres fraukemuijlwijk@rovc.nl en telefoonnummer 610891887. De website van Unknown is https://www.rovc.nl/vacatures/zelfstandig-werkend-kok/. Je kan je voor deze vacature als Kok tot Frauke Muijlwijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Kok ROVC Technische Opleidingen 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures