Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf Camper Exclusief 27-05-2024

Redactie Nieuwegeinnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Nieuwegein beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf

Wil je graag aan de slag als Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf in Maurik? Bekijk dan snel deze vacature.

Camper Exclusief is op zoek naar een Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Handyman

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Starter

Branche

Automotive

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf

Klinkt deze vacature als Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Camper Exclusief. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@camperexclusiefmaurik.nl en telefoonnummer 31621131166. De website van Unknown is https://camperexclusiefmaurik.nl. Je kan je voor deze vacature als Allround medewerker - Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf tot Marjolein Moes.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Nieuwegein komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Nieuwegein, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures rhenen
  2. Allround medewerker – Handy Man/Vrouw, Automotive, Fulltime/Parttime Camperbedrijf Camper Exclusief 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures